Αρχική Σελίς   Η Εταιρεία  Εγκαταστάσεις   Προϊόντα Συνεργασίες   Επικοινωνία  
 Ελλ.     Eng.    
Επίλεξε Κατηγορία
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ (Φτιάξτο μόνος σου)
ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΦΘΗΝΕΣ
ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ
ΣΙΦΙΝΙΕΡΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ @ YouTube
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΛΟΥΤΡΟΥ (μπάνιου)
ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΚΟΥΤΙΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΧΥΜΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΟΨΕΩΝ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ
ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ κ.λ.π.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΡΧΕΙΟ


 
Η Εταιρεία
 


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1981
Ιδρύεται η «SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ» από τον Βασίλειο Εμμ. Λιάκο ως μια μικρή ξυλουργική βιοτεχνία στο Ίλιον Αττικής, σε ιδιόκτητο χώρο 150 μ2.

1982
Προσανατολίζεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας με εξειδίκευση στο ατόφιο ξύλο.
Ήδη, από αυτό το έτος, πρωτοπορώντας στην Ελληνική αγορά, άρχίζει να διαθέτη πόρτες επίπλων κουζίνας από ατόφιο ξύλο στην αγορά και το όνομα «ΛΙΑΚΟΣ» καθιερώνεται στην συνείδηση των επαγγελματιών του κλάδου ως συνώνυμο της ποιότητος και της συνέπειας. Τα προϊόντα διατίθενται στην αγορά τόσο στην λιανική (ολοκληρωμένα συστήματα επίπλων κουζίνας και ντουλάπας υπνοδωματίου) μέσω δικτύου εκθέσεων της εταιρείας όσο και στην χονδρική (πόρτες επίπλων κουζίνας) μέσω επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

1987
Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 μ2 εστεγασμένου χώρου, στις Αχαρνές Αττικής όπου ευρίσκεται μέχρι και σήμερα.

1990
Δημιουργεί πλήρως οργανωμένο Βαφείο που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους , τον εμπλουτισμό των διαθεσίμων χρωμάτων και τύπων βαφής αλλά και την σημαντική μείωση του χρόνου παραδόσεως.

1993
Τα προϊόντα της εταιρείας (πόρτες επίπλων, κουτιά, ολοκληρωμένες λύσεις) απευθύνονται πλέον μόνον σε επαγγελματίες του κλάδου (που καθ’ οιονδήποτε τρόπο ασχολούνται με την κατασκευή ή εμπορία επίπλων κουζίνας και ερμαρίων υπνοδωματίων)

1994
Πραγματοποιούνται οι πρώτες εξαγωγές προϊόντων σε Ιαπωνία και Ανατολική Ευρώπη.

1995
Στα προϊόντα της εταιρείας προστίθενται έπιπλα λουτρού υψηλής ποιότητος που γίνονται γνωστά με την εμπορική ονομασία “Loussen”.

1998
Υλοποιείται ευρύ πρόγραμμα ανανέωσης και συμπλήρωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού. Από το έτος αυτό η άνοδος της «SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ» είναι εντυπωσιακή.
Αναπτύσσεται το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σύστημα «ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ» για την παραγωγή των πάσης φύσεως κύβων και δίνεται πλέον η δυνατότης να προωθήση στην αγορά την καινοτόμο ιδέα της «ολοκληρωμένης λύσης-πακέτο» για τα έπιπλα κουζίνας και τις ντουλάπες υπνοδωματίων.

2000
Η εταιρεία πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, εκπονεί το ειδικό λογισμικό “LiakosVeltiston” για την κοστολογική διαχείριση των προσφορών ή παραγγελιών εκ μέρους των πελατών της οι οποίοι έτσι αποκτούν πλήρη πρόσβαση σε όλους (50.000) τους κωδικούς του τιμοκαταλόγου.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σήμερα η εταιρεία κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με πελάτες-συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Διαθέτει επαρκή και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράγει προϊόντα υψηλής και σταθερής ποιότητος που απευθύνονται σε επαγγελματίες, έχουν καταξιωθεί στην αγορά και συνοδεύονται από πολυετή γραπτή εγγύηση!
Θα συνεχίση να παρακολουθή τις διεθνείς εξελίξεις και να προσαρμόζεται με ευελιξία στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η οργάνωση, η αξιοπιστία και η συνέπεια της SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ εξασφαλίζουν το συμφέρον και το κύρος των πελατών της έναντι της δικής τους πελατείας.

Bookmark and Share
 Χάρτης σελίδος
 Σύνδεση μέλους
Νέα-Ανακοινώσεις
Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ >>

Ενημέρωση

Αν θέλετε να σας αποστέλλουμε ενημερωτική αλληλογραφία παρακαλώ στείλτε μας την ηλεκτρονική διεύθυνση σας